MOGUĆNOSTI ZAPOSLENJA ZA SVRŠENE STUDENTE FMS

 

 

Fakultet za mediteranske poslovne studije Tivat u saradnji sa vodećim privrednim subjektima iz okruženja pruža mogućnost zaposlenja svojim svršenim studentima.

 

04.06.2014.

Na osnovu Ugovora o dugoročnoj poslovnoj saradnji između Fakulteta za mediteranske poslovne studije i  agencije BWA Yachting - Montenegro iz Tivta obavještavaju se svi zainteresovani studenti FMS koji imaju želju da obavljaju sezonske poslove u ovoj agenciji  da svoje biografije mogu slati na e-mail: montenegro@bwayachting.com , kontakt osoba: Jasna Krstić, managing partner.

Uslovi: Neophodno znanje engleskog jezika i vozacka dozvola B kategorije.

 

 

 

06.05.2014.

Na osnovu Ugovora o dugoročnoj poslovnoj saradnji između Fakulteta za mediteranske poslovne studije i turističke agencije "Montenegro Destinations" iz Tivta obavještavaju se svi zainteresovani studenti FMS koji imaju želju da obavljaju sezonske poslove lučkog agenta za jahte u ovoj turističkoj agenciji, u periodu od 01.06. do 31.08.2014. godine  da svoje biografije mogu slati na e-mail: info@mdestination.net  do 20.05.2014.godine.

Uslovi: Neophodno znanje engleskog jezika i vozacka dozvola B kategorije.

 

 

 

 

 

 

11.04.2014.

U petak, 04.04.2014. godine, u zgradi stare Opštine, gostujuće predavanje je održala Žana Zeković, Human Resourse Manager u hotelu Regent Porto Montenegro. Na ovom predavanju je bilo riječi o hotelu  Regent Porto Montenegro, kako teku pripreme za njegovo otvaranje i koji profil kadrova se traži. Svi zainteresovani studenti svoje CV - je mogu poslati na e-mail adresu: careers.pm@regenthotels.com. Više informacija o hotelu na adresi: http://www.regenthotels.com/Porto-Montenegro .

 

 

 

 

 

10.04.2014.

Kompanija Adriatic Marinas i ove godine organizuje Dan otvorenih vrata – mini sajam sezonskih poslova, u petak, 11. aprila, u prostorijama Jahting kluba, od 10 do 16h. Detaljnije informacije možete preuzeti ovdje.

 

 

 

 

 

09.04.2014.

Jobs4Hotels.me vodeći portal za zapošljavanje u oblasti ugostiteljstva i turizma. Ovdje ćete pronaći najsvježije i najrelevantnije oglase za posao koji se ažuriraju na DNEVNOJ OSNOVI!!! Bilo da tržite posao na menadžerskom nivou, u kuhinji, na recepciji ili u bilo kom drugom sektoru, sigurni smo da ćete pronaći nešto što odgovara Vašim kriterijumima pretrage u našoj obimnoj bazi poslova. U Jobs4Hotels međunarodnoj mreži naići ćete na neke od najboljih svjetskih poslodavaca u ovoj oblasti poput Marriott Hotels, Kempinski hotels, Aida Cruise Lines i mnoge druge. Više informacija na zvaničnoj web prezentaciji na adresi: www.jobs4hotels.me/montenegro